Raed Hotel

Raed Hotel, Jordánia, Aqaba, 2017-09-16, Reggeli
Raed Hotel
FM
Időpont:
2017-09-16 – 2017-09-23
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:47693023
105 400 Ft -tól (155 100 Ft | -32 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: Raed
Leírás

Csodálatos hegyek, a tenger lenyűgöző látványa, és megannyi kaland mely csak Önre vár, hogy felfedezze.

A sok élmény között, jöjjön és pihenjen meg ebben a bájos kis szállodában!
Fekvése: A nemrégiben felújított szálloda Aqaba központjában helyezkedik el, a nemzetközi repülőtértől kb. 10 km-re. Privát tengerparti szakasszal nem rendelkezik, de fizetés ellenében más szállodák tengerpartját tudják használni a vendégek.Szobák:
A hotel kényelmesen berendezett szobáinak mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak 2 szobában lehetséges, amennyiben legalább az egyik gyermek betöltötte a 6. életévét.Szolgáltatások: Étterem, üzleti szolgáltatások, mosoda, széfbérlési lehetőség a recepción. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!Ellátás: Reggeli.

Program

1. nap Budapest / Aqaba: Elutazás charter járattal Aqabába. Érkezés után transzfer az aqabai szállodába. Szállás Aqabában.

2.-7. nap: Aqaba: Reggeli után szabad program. Fakultatív programlehetőségek: Petra, Wadi Rum, kirándulás a Holt-tengerhez, kirándulás a Szentföldre (Jeruzsálem és Holt-tenger). Szállás Aqabában. 

8. nap: Aqaba / Budapest: Transzfer az aqabai repülőtérre, hazautazás Budapestre. A részvételi díj tartalmazza: charter repülőjegyek, 7 éjszaka szállás Aqabában, a szállodáknál megadott ellátást, repülőtéri transzfereket, magyar nyelvű asszisztenciát, útlemondási biztosítást, szerviz díjat, vízumot.

A részvételi díj nem tartalmazza: adók és illetékek, utasbiztosítás.


 


 


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Raed Hotel | Aqaba | repülő | Időpont: 2017-09-16 – 2017-09-23 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI