Peking Ázsia metropolisza

Utazás keresés
Részletes keresés
Peking Ázsia metropolisza - Kína - Peking

Peking Ázsia metropolisza

Peking Ázsia metropolisza
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-

Kategória: ***+
Lead
6 nap / 4 éjszaka2017. november 3 - 8.Peking
Leírás

Peking majd 20 millió lakosságával a világ legnépesebb városa, együttese a modern metropolisznak és az ősi kultúrák fővárosának. Az egykori uralkodók palotáihoz csodás keretet ad a 21. századi Peking zöld és virágos parkjaival, csillogó felhőkarcolóival és minden luxust kínáló üzleteivel. Az időben is gazdaságos program bármely további úticéllal kombinálható, illetve hosszabbítható pld. Hainan sziget üdüléssel. Kérje ajánlatunkat!

1. nap

Elutazás Pekingbe a menetrend szerint.

2. nap

Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program vagy gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezetővel. Este fakultatív Pekingi kacsavacsora.

3. nap

Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap

Reggeli, majd látogatás a Tienanmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Szállás Pekingben.

5. nap

Reggeli, majd szabad program, lehetőség vásárlásra és Peking egyéni felfedezésére. A város remek metróhálózattal rendelkezik, és könnyen el lehet igazodni. Fakultatív programlehetőség: Láma-templom (tibeti buddhista monostor, ma is működik), majd utazás a Nyári Palotához, ahol a császári kert, a hosszú folyosó és a márvány hajó megtekintése. A program végén látogatás a 2008-as olimpiai játékok színhelyére, a „Madárfészek” stadion megtekintése. Szállás Pekingben.

6. nap

Korai reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre. Megérkezés a menetrend szerint.

Szolgáltatás
 
Az ár tartalmazza
Indulási időpont:
2017. november 3 - 8.Utazás időtartama és útvonala:
utazással együtt 6 nap / 4 éjszaka
4 éj PekingUtazás:
Budapest - Peking - Budapest között közvetlen repülőjárattal, a körutazás alatt légkondícionált autóbusszalElhelyezés:
középkategóriájú szállodában, kétágyas szobákbanEllátás:
reggeli, felár ellenében félpanzió (többfogásos kínai ebéd)Minimum létszám:
15 főIdegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető


Nem található a szálloda áttekintése.

A GPS koordináták nem elérhetőek