Peking Ázsia metropolisza

Peking Ázsia metropolisza, Kína, Peking, 2017-11-03, Reggeli
Utazás száma: 46448299

Peking Ázsia metropolisza

Kína » Peking

, SzállodaPeking Ázsia metropolisza

Időpont:

2017-11-03 - 2017-11-08
Egyéb időpontok

Ellátás:

Reggeli

Utazás típusa:

Körutazások

Időtartam:

6 nap

Közlekedés:

repülő  Budapest0 Távozási helyszínek

Alapár:

0 Ft  -0 %
109 000 Ft ()


Lead
Peking majd 20 millió lakosságával a Világ legnépesebb városa, együttese a modern metropolisznak és az ősi kultúrák fővárosának. Az egykori uralkodók palotáihoz csodás keretet ad a 21-ik századi Peking zöld és virágos parkjaival, csillogó felhőkarcolóival és minden luxust kínáló üzleteivel.
Leírás

Időpontok: 2017. november 3 - 8.Időtartam: utazással együtt 6 nap, 4 éjszaka.

Utazás: Budapest–Peking–Budapest útvonalon

Elhelyezés: 4 éjszaka Pekingben középkategóriájú szállodában, kétágyas szobában.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió (kína jellegű ebédek).

Minimum létszám: 15 fő.

Program

1. nap Elutazás Pekingbe a menetrend szerint.

2. nap Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába.Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program vagy ismerkedés gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezetővel.Este fakultatív program: Pekingi kacsa vacsora. Szállás Pekingben.

3. nap Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap Látogatás a Tiananmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látrnivalók ( kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Szállás Pekingben.

5. nap Reggeli, majd szabad program, lehetőség vásárlásra és Peking egyéni felfedezésére. A város remek metróhálózattal rendelkezik, és könnyen el lehet igazodni.Fakultatív programlehetőség: Láma-templom (tibeti buddhista monostor, ma is működik), majd utazás a Nyári Palotához, ahol a császári kert, a hosszú folyosó és a márvány hajó megtekintése. A program végén látogatás a 2008-as olimpiai játékok színhelyére, a „Madárfészek” stadion megtekintése. Szállás Pekingben.

6. nap Korai reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre. Megérkezés a menetrend szerint.

Az ár tartalmazza
utazás repülőjárattal, 4 éjszaka szállás reggelivel, repülőtéri transzferek, a megadott programok közlekedéssel és helyi idegenvezetővel, utas-, poggyász- és balesetbiztosítás, útlemondási biztosítás, magyar nyelvű idegenvezetés Budapestről.
Az ár nem tartalmazza
repülőtéri illeték, vízumdíj, belépőjegyek, fakultatív programok és felárak
Szállás
Elhelyezés 4 éjszaka Pekingben középkategóriájú szállodában.

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Domi Tours általános szerződési feltételeit elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI