Nagy USA Körút

Nagy USA Körút, Egyesült Államok, 2017-06-22, Program szerint
Nagy USA Körút
Időpont:
2017-06-22 – 2017-07-09
Időpont változtatás
Időtartam:18 nap
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:44402249
1 099 900 Ft -tól (-0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: Keleti és Nyugati Part együtt
Fekvése

Keleti és Nyugati Part együtt

A túra fénypontjai: Washington DC, New York, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Grand Canyon, Santa Monica, 66-os út, Los Angeles


Első nap:

Utunk Budapestről indulva a reggeli órákban veszi kezdetét, melynek első megállója nem más, mint az USA fővárosa, Washington DC. Érkezést követően a jó elhelyezkedésű szállodánk felé vesszük az irányt.

Második nap: Washington

A délelőtt folyamán megismerjük Washington DC-t: felkeressük a város legnépszerűbb látványosságait. Olyan Amerika történelmében, és jelenlegi működésében is meghatározó helyszíneket nézünk meg, mint a Fehér Ház, Capitolium, Legfelsőbb Bíróság épülete, FBI Building és a Jefferson- és Lincoln-emlékművek. Délután a Nemzeti Légi- és Űrhajózási Múzeumot látogatjuk meg, ahol az amerikai repülés és űrhajózásról tudhatunk meg számos érdekességet.

Hogy a napot megfelelően zárjuk, Washington egyik népszerű éttermében vacsorázunk.

Harmadik nap: Utazás New Yorkba

Harmadik napunkon búcsút veszünk a fővárostól, buszra szállunk és útra kelünk a világ legizgalmasabb metropoliszába: New Yorkba. A 4 órás utat követően délutáni órákban érkezünk meg.

Negyedik nap: New York városnézés

Fél napos városnéző körutunk során idegenvezetőnk elkalauzol minket New York City világhírű látványosságaihoz. Megtekintjük a folyton nyüzsgő Time Squaret, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Buildinget, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadwayt, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobrot. A program ezzel nem ér véget, hiszen még csak most jön a New Yorki poszterekről jól ismert Brooklyn híd, a tőzsde leghíresebb központja, a Wall Street, a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelye, a 911 Memorial, és még a különleges High Line is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park. Mindezek után remek fakultatív programok is várnak ránk: részt vehetünk egy helikopteres sétarepülésen Manhattan felhőkarcolói felett, vagy a New York by night programon, melynek keretei között éjszakai fényekben fedezhetjük fel Manhattant, hajókázással és vacsorával gazdagítva az estét.

Ötödik nap: New York városnézés

Délelőtt folytatjuk a városnézést, és bejárjuk a Central Park környékét. Végig haladunk a Fifth Avenuen, amelyen New York olyan jól ismert épületei sorakoznak, mint a Rockefeller Center, St. Patrick katedrális és a Museum Mile. Megnézzük még az előadó művészet egyik szent helyét, a Lincoln Centert és a Time Warner Center rendkívül látványos ikertornyait. A délutáni szabadprogram alatt lehetőség nyílik a belváros önálló felfedezésére. Mindenképpen ajánljuk, hogy tegyenek egy sétát a gyönyörű Central Parkban, amely tavával, és elbűvölő növényzetével egy teljesen más világba repít a város sűrűjéből. Esti fakultatív programlehetőségünk egy igazi New Yorki élmény: egy világhírű musicalt megtekintve a rivaldafényben fedezhetjük fel a Broadwayt.

Hatodik nap: Niagara vízesés

A mai fakultatív programon a csodálatos Niagara vízesést van lehetőségünk megismerni. Az egész napos kirándulásnak repülővel indulunk neki. A Niagarához érve 2 remek program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd „testközelből" szemlélődhetünk egy hajótúrán a vízesés elé. Az ár a repjegyen és 2 egyedülálló élményen felül ízletes ebédet is tartalmaz.

Hetedik nap: Utazás San Franciscoba

Búcsút veszünk New Yorktól és vele együtt a Keleti Parttól. Repülővel megcélozzuk a Nyugati Partot, azon belül is San Franciscot. Érkezés után elfoglaljuk szállásunkat.

Nyolcadik nap: San Francisco városnézés

A délelőtt folyamán felkeressük a város ikonikus látnivalóit. Vár ránk Fisherman’s Wharf hangulatos halászkikötője, a filmekből jól ismert Golden Gate híd, és a világ legkanyargósabb utcájaként ismert Lombard Street. Ellátogatunk a Twin Peaks kilátóra is, ahonnan páratlan kilátás nyílik a város egészére. A délutáni szabadprogram alatt mindenkinek lehetősége nyílik, hogy saját maga fedezze fel a várost. Mindenképpen ajánljuk a híres piros kábelvasút kipróbálását, és a Union Square üzleteiben való vásárlást! Esti fakultatív programunk keretei között az éjszakai énjét ismerhetjük meg a városnak: sétahajóból tekinthetünk a ragyogó városra, miközben elfogyasztjuk könnyű vacsoránkat.

Kilencedik nap: Monterey és Carmel

Egész napos fakultatív kirándulásunk ma Monterey és Carmel látványos városaiba kalauzol el minket. Utunk a Csendes-óceán legszebb partszakaszain vezet végig, melynek része a világ egyik legszebb panorámaútja, a 17-Mile Drive is. Amíg végighajtunk a partvidéken, csodás öblei és sziklaformációi kápráztatnak el bennünket. Monterey egykori halászkikötőjében kedvünkre csemegézhetünk a helyi fogásokból, a hajdani szardínia konzervgyár felújított negyedében pedig múlt századi hangulatban bolyonghatunk az utcácskákban. Carmel művészvárosában felfedezzük a helyi galériákat és antikkereskedéseket, majd visszatérünk San Franciscoba.

Tízedik nap: Yosemite NP

A Nyugati Part szebbnél szebb természeti csodákkal büszkélkedhet, ma ezek közül fogunk megnézni egyet. A Yosemite Nemzeti Park bámulatos vízeséseiről, gránitcsúcsairól és óriásfenyőiről híres. Busszal közlekedve járjuk be a park területét, hogy láthassuk minden csodás szegletét. Az éjszakát a Nemzeti Park közelében Fresnoban töltjük el. (Az óriásfenyők területe jelenleg zárva tart, a tervek szerint 2018-ban nyílik meg a látogatók előtt újra.)

Tizenegyedik nap: Utazás Las Vegasba (út közben Barstow outlet)

A Mojave sivatagon keresztül vezet utunk Las Vegasba, a szerencsejátékok fővárosába. Út közben rövid kitérőt teszünk, hogy a Barstow Outlet kihagyhatatlan vásárlási lehetőségével éljünk. Kora esti órákban érkezünk meg a fény városába. A lehetőségekkel teli Las Vegasban idegenvezetőnk segít kiválasztani az Ön ízlésének megfelelő fakultatív programjainkat. Kis ízelítő ajánlatunkból: Las Vegas by night fakultatívunk az éjszakai arcát mutatja be a fényárban úszó Las Vegasnak, Las Vegas Show programunkon pedig szemtanúi lehetnek egy látványos show műsornak.

Tizenkettedik nap: Grand Canyon

A mai nap folyamán a Las Vegas-i utazások kihagyhatatlan kiruccanása következik: felfedezzük a Grand Canyon szépségeit. Út közben megnézzük a Colorado-folyóra épült Hoover-gátat, majd a kanyonban szemtanúi leszünk a híres vöröslő sziklaformációknak. Bejárjuk a legszebb látványt nyújtó kilátópontokat, ahol mindenki kedvére készítheti majd a lélegzetelállító fotókat. Nem csak a csodás látvány nyújt életre szóló emlékeket, extra programokkal egészíthetjük ki élményeinket: vár ránk az izgalmakkal teli szemlélődés a Skywalk üvegpadlós kilátójából vagy egy sétarepülés a kanyon felett.

Tizenharmadik nap: Zion Nemzeti Park vagy outlet körút

Ma nehéz választás áll előttünk, 2 remek programlehetőség közül választhatunk. Bejárhatjuk a város híres outlet üzleteit, vagy a Zion Nemzeti Parkban nézhetjük meg a természet csodáit.

A park Utah állam büszkesége, amely híres a Virgin folyó által vájt fenséges kanyonjairól, vízeséseiről és sziklaformációról.

Tizennegyedik nap: Utazás San Diegoba (út közben Calico)

Dél-Kalifornia felé vesszük az irányt, az első megállónk a Calico Ghost Town. Az egykori bányásztelepülés szellem városa a western filmek hamisítatlan hangulatát adja vissza. San Diego városába délután érkezünk, ahol egyből fél napos városnézésbe kezdünk. Meglátogatjuk a mesébe illő Balboa Parkot, a viktoriánus épületeivel büszkélkedő Gázlámpás negyedet és a mexikói hangulatú óvárost.

Tizenötödik nap: USS Midway vagy Sea World

A délelőtt folyamán ismét 2 csodás program áll rendelkezésünkre: ellátogathatunk az USS Midway múzeumba, vagy a SeaWorldbe. Előbbiben egy múzeummá alakított, egykori repülőgép hordozó anyahajót tekinthetünk meg, ami kötelező program a történelem szerelmeseinek! Utóbbiban pedig a delfinek és bálnák intelligenciájának lehetünk tanúi, miközben megcsodáljuk a tengeri állatok elképesztő műsorait. Az Angyalok városa a következő úti célunk, ahol egyenesen az óceán-parti Santa Monica beachre megyünk. Itt szabadprogram keretei közt fedezhetjük fel a helyet, és megismerhetjük a Baywatch sorozatbeli „díszleteket”. Miután jól szemügyre vettük a hullámlovasokat, megéri elmenni a promenádra egy sétára. Az esti órákban jelentkezünk be a szállodánkba.

Tizenhatodik nap: Los Angeles városnézés

Most Los Angeles vár a felfedezésünkre, így bele is csapunk a közepébe. Bejárjuk Hollywoodot, a luxus otthonoknak helyet adó Beverly Hills-t, a kiemelkedő üzleteiről híres Rodeo Driveot, és az élettel teli Sunset Boulevardot. A délutáni fakultatív programon a Universal filmstúdiókba látogathatunk el, ahol a filmkészítés varázslatos világába tekinthetünk be.

Tizenhetedik- és nyolcadik nap: hazaút

Amerikai utunk a végéhez közeledik, az utolsó szabadprogram következik. Ideje búcsút venni Los Angeles városától, és vele együtt az USA-tól. Felszállunk repülőnkre, és irány Budapestre.


Tervezett tájékoztató jellegű menetrend indulások:


AF1395 20APR BUDAPEST PÁRIZS 10:10 12:30
AF 026 20APR PÁRIZS WASHINGTON 17:00 19:25
DL 459 26APR NEW YORK SAN FRANCISCO 11:30 15:00
AF 065 06MAY LOS ANGELES PÁRIZS 15:30 11:10 (másnap)
AF1294 07MAY PÁRIZS BUDAPEST 14:20 16:20


AF1695 22JUN BUDAPEST PÁRIZS 06:30 08:55
AF 054 22JUN PÁRIZS WASHINGTON 13:45 16:20
DL 459 28JUN NEW YORK SAN FRANCISCO 11:45 15:13
KL 604 08JUL LOS ANGELES AMSTERDAM 16:50 12:15 (másnap)
KL1977 09JUL AMSTERDAM BUDAPEST 14:20 16:15


AF1695 06JUL BUDAPEST PÁRIZS 06:30 08:55
AF 054 06JUL PÁRIZS WASHINGTON 13:45 16:15
DL 459 12JUL NEW YORK SAN FRANCISCO 11:45 15:13
DL1965 22JUL LOS ANGELES HONOLULU 08:45 11:55
DL 733 26JUL HONOLULU MINNEAPOLIS 17:00 05:48 (másnap)
DL 160 27JUL MINNEAPOLIS AMSTERDAM 17:09 08:30 (másnap)
KL1975 28JUL AMSTERDAM BUDAPEST 11:15 13:10


AF1695 18AUG BUDAPEST PÁRIZS 06:30 80:55
AF 054 18AUG PÁRIZS WASHINGTON 13:45 16:15
DL 459 24AUG NEW YORK SAN FRANCISCO 11:45 15:13
AF 069 03SEP LOS ANGELES PÁRIZS 18:35 14:15 (másnap)
AF1494 04SEP PÁRIZS BUDAPEST 15:30 17:40

AF1395 05OCT BUDAPEST PÁRIZS 10:10 12:30
AF 026 05OCT PÁRIZS WASHINGTON 17:00 19:25
DL1131 11OCT NEW YORK SAN FRANCISCO 11:00 14:15
KL 602 21OCT LOS ANGELES AMSTERDAM 13:45 09:05 (másnap)
KL1977 22OCT AMSTERDAM BUDAPEST 14:20 16:20

x
Ártáblázat

Repülőtéri illeték: kb. 140 000,- Ft/fő
Egyágyas felár: 369 000,- Ft/fő

Társítás esetén: Amennyiben nem tudjuk társítani az egyágyas felárból 100 000 Ft-ot átvállalunk!


Gyermek ár: 758 900,- Ft/fő (11 éves korig, 2 felnőttel egy szobában)


Útlemondási biztosítás: 1% (A számítás alapja a részvételi díj, repülőtéri illeték, hosszabbítás és az egyágyas felár.)
BBP biztosítás: 12 960,- Ft/fő
ESTA belépési engedély szükséges!

Kihagyhatatlan fakultatív élmények:

Helikopteres sétarepülés – kb. 10 perces - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 35 USD

New York by night - Ára: 32 900,- Ft/fő

Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/fő

Niagara vízesés magyar idegenvezetéssel - Ára: 153 900,- Ft

Vacsora Washington népszerű grill éttermében - Ára: 16 400,- Ft/fő

San Francisco by night - Ára: 26 400,- Ft/fő

Kirándulás Monterey/Carmel - Ára: 32 900- Ft/fő

Las Vegas Show - Ára: 37 400,- Ft/fő

Las Vegas by night – Ára: 29 700,- Ft/fő

Grand Canyon helikopterrel (ebéddel) – Ára: 58 000,- Ft/fő

Grand Canyon belépőjegy a Skywalk üveghídra (ebéddel) - Ára: 20 900,- Ft/fő

Kirándulás a Zion N. Parkba – Ára: 32 900- Ft/fő

San Diego USS Midway belépő – Ára: 9 500,- Ft/fő

Universal Studios - Ára: 31 900,-Ft /fő


Az élmény meghosszabbítható:

4 éjszaka Hawaii szigetén a világhírű Waikiki Beachen: repülővel, transzferrel,
3*-os szállodában: 329 900,- Ft/fő
4*-os szállodában: 389 900,- Ft/fő
5*-os szállodában: 439 900,- Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon

elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű szállodai szobákban

közlekedés klimatizált autóbusszal

helyi- és állami adók

magyar idegenvezetés a túra során

gazdag programajánlat

transzferek és belépőjegyek a leírás szerint


A részvételi díj nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).

kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5USD / fő

útlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető


Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Ellátás megadott szerint, Telepített magyar nyelvű képviselet, Útlemondási biztosítás, Belépők, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Nagy USA Körút | Egyesült Államok | repülő | Időpont: 2017-06-22 – 2017-07-09 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI