Berlin - a III. évezred metropolisza

Berlin - a III. évezred metropolisza, Németország, Oberbayern, 2018-07-19, Reggeli

Berlin - a III. évezred metropolisza

Berlin - a III. évezred metropolisza
Időpont:
2018-07-19 – 2018-07-22
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap / 3 éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:58987447
112 800 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot ittKategória: ***
Fekvese

Fal állott, majd... A főváros két oldala...  A jelen és múlt emlékei.


1. nap: Budapest–Berlin
Elutazás menetrendtől függően repülővel Berlinbe. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében a város meghódítására indulunk, gyalogosan ismerkedünk a belváros hangulatával (Berlin Card - helyi tömegközlekedés használatával).
2. nap: Berlin, az új főváros
Reggeli után programját egyénileg tervezheti Berlinben, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: autóbuszos városnézésünk során, idegenvezető kíséretével ismerkedünk az újraegyesített Berlinnel. Az új kormányzati negyed, a Potsdamer Platz az első állomásunk – Berlin új központja modern épületeivel, égbe nyújtózkodó felhőkarcolóival. Autóbusszal a történelmi Berlin felé vesszük az irányt, útközben a Siegessaulle, Berlin győzelmi oszlopánál, a német főváros legmarkánsabb jelképénél tartunk fotószünetet. Utunkat folytatva a brandenburgi kapuhoz érkezünk, majd a Reichstag épületét tekintjük meg (kívülről). A városban utazva a berlini fal maradványai idéznek fel emlékeket a látogatóban, röviden időzünk a Check Point Charlie szomorú emlékeinél. Autóbusszal „Berlin Schönnbrunnjához”, a méltán híres charlottenburgi kastélyhoz látogatunk, Charlottenburg, Berlin egyetlen kastélya mely épségben pompázik, ad otthont az egykori poroszországi művészeteknek és udvari kultúrának. Láthatjuk a fényesen berendezett termeit, látványos parkját. Városnézésünket a Berlin Card használatával helyi tömegközlekedéssel folytatjuk. Délután lehetőség van egyes objektumok egyéni megtekintésére (Reichstag, Fal Múzeum, Checkpoint Charlie, Múzeum-sziget...) vagy fakultatív programot ajánlunk: idegenvezetőnkkel Potsdamba kirándulunk, a Sanssoucci-kastélyt és annak gyönyörű parkját tekintjük meg (közlekedés Berlin Card használatával).
3. nap: Berlin a Spree-folyóról
Reggeli után programját egyénileg tervezheti Berlinben, vagy jöjjön velünk! Jöjjön velünk fakultatív hajókirándulásra: ezen a napon Berlin másik arcát mutatja nekünk. Élményekkel teli vízi úton a Spree-folyón és a berlini csatornákon utazva láthatjuk a német fővárost. A hajózást követően Berlin Mitte a cél, a Múzeum szigetre valamint a régi NDK-s időket idéző Alexanderplatzra látogatunk. Megtekintjük a Marienkirchét, a régi városházát a Nicolai Kirche templomot. Szabadidejében a közelben emelkedő TV-toronyba is ellátogathat (a TV-toronyban egy forró kávé mellett felülről láthatja a város nevezetességeit). A Múzeum szigeten egyénileg van lehetőség a Régi és Új Múzeumok valamint a Pergamon múzeum megtekintésére. A délutáni órákban egyénileg sétáljon a történelmi városrészben, vagy élvezze a fantasztikus vásárlási lehetőségeket a világ egyik legnagyobb bevásárló Mekkájában, a KADEWE-ben, mely 2007-ben ünnepelte 100 éves évfordulóját. A közelben található Kurfürstendamm üzletei is számos vásárlási lehetőséget kínálnak. Alternatív lehetőségként a híres berlini állatkert megtekintését is ajánljuk figyelmébe.
4. nap: Berlin–Budapest
Délelőtt szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel. Repülő menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.
x
Artablazat
Árak és felárak (1 főre) 2018Részvételi díj VII.19.: 112.800 Ft Részvételi díj IX.28.:126.800 Ft Részvételi díj X.20.: 122.800 Ft Repülőtéri illeték kb.: 38.000 Ft 1ágyas felár VII.19., IX.28.: 22.500 Ft 1ágyas felár X.20.: 25.000 Ft 3x fak. vacsora VII.19., IX.28.: 17.900 Ft 3x fak. vacsora X.20.: 18.500 Ft Utasbiztosítás (BBP): 2.260 Ft CL PLUS biztosítás*: 8.500 Ft Utazás:menetrend szerinti repülővel Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda*** Ellátás:3x reggeli Fakultatív programok (15 főtől) Hajózás a Spree-folyón 4.900 Ft Autóbuszos városnézés Berlinben 6.800 Ft Potsdam, Sanssoucci kastély (belépővel és közlekedés nélkül!) 6.700 Ft Berlin Card:Potsdam nélkül 33,50 Euro Potsdami közlekedéssel 35,90 Euro Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 Euro Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 Euro Minimális létszám: 15 fő
Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz: – 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka – 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Szállás, Ellátás megadott szerint, Idegenvezető, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Fakultatív programok

Választott utazás: Berlin - a III. évezred metropolisza | Oberbayern | repülő | Időpont: 2018-07-19 – 2018-07-22 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI